Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Domaredans" by Ulf Durling ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Domaredans

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Domaredans
  • Author : Ulf Durling
  • Release Date : January 27, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2178 KB

Description

En ofrivillig mördare och ett aningslöst offer. En förtvivlad mÀnniska som försöker tÀmja sina demoner och försona sig med sitt samvete. TvÄ berÀttelser vÀvs in i varandra och löper samman till en.
Det Àr en förhandling i lÀnsrÀtten om fortsatt psykiatrisk tvÄngsvÄrd av en ung man som har löpt amok och uttalat vilda hotelser. Ett par mÄnader senare fÄr de som varit nÀrvarande oroande telefonsamtal och maken till en av nÀmndemÀnnen uppger sig ha blivit föremÄl för ett allvarligt attentat. Patientens rÀttsliga ombud Caroline Ahlemar brottas med privata bekymmer och blir vettskrÀmd, sÀrskilt sedan hennes klient rapporterats vara utskriven frÄn sjukhuset och försvunnen, men hon anar sÄ smÄningom att hÀmndlöftet kan vara ett rent falsarium. Hon och de övriga tycks ha vilseletts av nÄgon som Àr ute i ett helt annat syfte Àn det föregivna - vem och vilket? Förvirrad och orolig börjar hon och lÀkaren Nedim Babic nysta i hÀrvan. Under deras sökande efter gÄtans lösning kommer de ett gammalt familjedrama pÄ spÄren och uppdagar flera skrÀmmande sanningar, bland annat om ett tidigare mordoffer, en kvinna som hittats drÀnkt pÄ 70-talet, och om Björnligan pÄ Beckomberga ....
Ulf Durling debuterade 1971 med deckaren Gammal Ost som fick Svenska deckarakademins debutpris. NÄgra Är senare fick han Àven dess pris för bÀsta svenska deckare, dÄ för boken Lugnet efter stormen.
Domaredans kom ut i original 2001. NU i ny utgÄva frÄn Melker förlag.


Download Ebook "Domaredans" PDF ePub Kindle